Tukkumyynti

Tarjoamme erittäin edulliset tukkuhinnat yhteistyökumppaneillemme.

Kiinnostaako yhteistyö? Kattavan varaston ansiosta lämmittimet ja varaosat nopealla toimituksella.

Oletko ollut aiemmin tekemisissä polttoainelämmittimien kanssa? Onko Sinulla jo valmis yritys, joka haluaisi laajentaa toimintaa? Polttoainelämmittimien kysyntä kasvaa jatkuvasti. Osaaville lämmittimien asentajille on aina kysyntää. Etsimme nyt lämmittimien asentajia ympäri Suomea, jotka haluavat liittyä yhteistyökumppaniksemme ja tarjota asiakkaillemme luotettavan ja edullisen lämmittimen asennuksen sekä markkinoida tuotteitamme.

Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta lämmittimien asentamisesta sekä halua asiakaspalveluun. Sinun tulee myös olla vastuuntuntoinen sekä yhteistyöhaluinen. Meiltä saat käyttöösi kattavan asennusohjekirjaston sekä täyden teknisen tuen. Lisäksi saat tunnukset foorumille, jossa täydennämme asennusohjeita. Ratkotaan yhdessä vaikeimmatkin asennustapaukset ja jaetaan tieto muille! Kiinnostuitko? Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella niin jutellaan asiasta lisää!

myös verkosta
HEATERSTORE.FI

Lähetä email
info@eeperi.com

SOITA NYT
(+358)102 192 960

Yläniitynkatu 18
53550 Lappeenranta

Jätä meille viesti 

Voit jättää meille viestin tai kyselyn esimerkiksi tiettyyn tuotteeseen tai asennuspalveluun liittyen alla olevalla lomakkeella. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

1 + 13 =

Pin It on Pinterest